De Steinsetuin

Van lunch tot buffet en barbecue

 

Op onze unieke landelijke locatie midden in de polder nabij Gouda met prachtig uitzicht over de weilanden kunt u heerlijk ongedwongen genieten.

U kunt uw feest aankleden met een heerlijke lunch, high tea, warm & koud buffet, barbecue of festivalarrangement.

Onze arrangementen worden voor u sfeervol in buffetvorm gepresenteerd. Dit zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer. Zo heeft iedereen wat te doen en spreekt u uw gasten niet alleen aan tafel maar ook bij het buffet of bijvoorbeeld de barbecue Het is bovendien voor u en uw gasten gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Al het eten wordt voor u met zorg in onze eigen keuken bereid.

High tea & lunch

Onze high tea of lunch arrangementen worden sfeervol in buffetvorm gepresenteerd en kunt u al v.a. 20 personen reserveren.

Een arrangement duurt, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte 2 of 3 uur.

Onze arrangementen zijn echt op zijn Hollands dus niet te vergelijken met de Engelse varianten !

De tijdsduur voor dit arrangement incl. borreltijd is mogelijk v.a. 20 volwassenen.incl. gebruik van de Herenkamer,het Theehuis of zaal de Boomgaard en duurt 2 of 3 uur. Mocht u met een kleiner gezelschap dan 35 volwassenen zijn berekenen wij naast de arrangementsprijs zaalhuur á € 150,00

 

High Tea

 
Hollandse variant op de Engelse high tea.
Er worden diverse lekkere zoete en hartige hapjes geserveerd. o.a  taart, bonbons,
fris yoghurtje, brownies, worteltjes cake, mini sandwiches met lekker Hollands beleg, gevulde wrap, salade caprese hapje en…. meer.
Hierbij schenken wij onbeperkt thee en koffie.

€ 21,50 p.p. excl. consumpties fris, sap, bier en wijn.

€ 13,00 kinderen 3 t/m 11 jaar

high toost

 
Hollandse variant op de Engelse high tea

U krijgt dezelfde gerechten als bij de high tea met een feestelijk ontvangst met een glas prosecco !

€ 24,50 p.p. excl. consumpties, fris, sap, bier en wijn.

€ 13,50 kinderen 3 t/m 11 jaar

 

feestzaal familiefeest Gouda

steinse lunch

Het arrangement bestaat o.a. uit 
verse harde en zachte broodjes, div. soorten vleeswaren en kaas, brood salades, jam, komkommer en tomaatjes, ontbijtkoek en suikerbrood,  thee en jus d’orange.

€ 17,00 p.p.
€ 12,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar

 

Luxe lunch

Een heerlijk buffet met o.a.:

Huis gemaakte soep, harde en zachte broodjes, div. soorten vleeswaren en kaas, broodsalades, frisse groene salade, ontbijtkoek en Suikerbrood, thee, melk en jus d’orange.

€ 21,00 p.p.
€ 14,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar

   

 

Buffet & Barbecue

Een buffet of een barbecue is een ideale manier om met een wat groter gezelschap( v.a. 30 volwassenen) te dineren. Door de buffetvorm en ongedwongen sfeer spreekt u uw gasten niet alleen bij het buffet of
de barbecue, maar het is bovendien gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Alles wordt voor u met zorg in eigen keuken bereid.

buffet landelijke locatie Gouda
Festival Arrangement

Organiseer eens geen standaard feest maar een gezellige beleving voor jong en oud. Net een beetje anders dan anders. Een feest waar iedereen lekker bezig kan zijn. Uw gasten kunnen langs verschillende standjes lopen voor easy bites of een actief spelletje.

barbecue landelijke locatie Gouda

Reviews

“Zondag 11 september een hele fijne middag in de gezellige tuin kado gekregen van mijn (schoon) kinderen en kleinkinderen. Goed verzorgd door het personeel. Vriendelijk en gastvrij! Gezellige zitjes en speelplekken in de ruim opgezette tuin. Echt voor herhaling vatbaar!”

 

Charlotte


bron: facebook.nl

Onze zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder.

Theehuis Steinsetuin

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard.
Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden.

feestzaal Gouda

Impressie