De Steinsetuin

Van lunch tot buffet en barbecue

 

Op onze unieke landelijke locatie midden in de polder nabij Gouda met prachtig uitzicht over de weilanden kunt u heerlijk ongedwongen genieten.

U kunt uw feest aankleden met een heerlijke lunch, high tea, warm & koud buffet, barbecue of festivalarrangement.

Onze arrangementen worden voor u sfeervol in buffetvorm gepresenteerd. Dit zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer. Zo heeft iedereen wat te doen en spreekt u uw gasten niet alleen aan tafel maar ook bij het buffet of bijvoorbeeld de barbecue Het is bovendien voor u en uw gasten gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Al het eten wordt voor u met zorg in onze eigen keuken bereid.

High tea & lunch

Onze high tea of lunch arrangementen kunt u al v.a. 2 personen reserveren. Graag wel uiterlijk 2 dagen vooraf reserveren i.v.m. het voor ons voorbereiden van de hapjes. 

Onze arrangementen zijn echt op zijn Hollands dus niet te vergelijken met de Engelse varianten !
De tijden die achter de arrangementen staan zijn gericht op kleinere gezelschappen.

Bent u met een groot gezelschap dan wordt het arrangement leuk in buffetvorm gepresenteerd. Voor grote gezelschappen is de tijdsduur voor het arrangement in overleg langer mogelijk.

Sweet Tea

 (duur 1,5 uur)
Een zoete Hollandse thee.
U krijgt allerlei lekkere zoete hapjes. zoals o.a. taart van de dag, penseecakje, chocoladetaartje bonbon, fris yoghurtje, brownie en worteltjes cake. Hierbij kunt u onbeperkt thee drinken.
€ 15,00 p.p.

€ 9,00 kinderen 3 t/m 11 jaar (aangepast arrangement)

High Tea

 (duur 2 uur)
Hollandse variant op de Engelse high tea.
Er worden diverse lekkere zoete en hartige hapjes geserveerd.  o.a  taart van de dag, bonbon,
fris yoghurtje, brownie, worteltjes cake, mini sandwiches met lekker Hollands beleg, gevulde wrap, salade caprese hapje en…. meer.
Hierbij schenken wij onbeperkt thee.
€ 21,00 p.p.

€ 12,00 kinderen 3 t/m 11 jaar (aangepast arrangement)

high toost

 (duur 2 uur)
Hollandse variant op de Engelse high tea

U krijgt dezelfde gerechten als bij de high tea met een feestelijk ontvangst met een glas prosecco !
€ 24,00 p.p.

feestzaal familiefeest Gouda

steinse lunch

( duur 1,5 uur)
Het arrangement bestaat o.a. uit een etagere gevuld met:
Vers gebakken kleine broodjes, div. soorten beleg, komkommer en tomaatjes, mini wrap, caprese hapje en een heerlijk yoghurtje. Aangevuld met een pot thee en een glas streekgemaakte appelsap.

€ 16,50 p.p.
€ 12,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar

 

Luxe lunch

v.a. 14 personen ( duur 2 uur)     

Een heerlijk buffet met o.a.:

Huis gemaakte soep, harde en zachte broodjes, div. soorten vleeswaren en kaas, broodsalades, frisse groene salade, ontbijtkoek en Suikerbrood, thee, melk en jus d’orange.

€ 19,50 p.p.
€ 13,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar

   

Buffet & Barbecue

Een buffet of een barbecue is een ideale manier om met een wat groter gezelschap( v.a. 30 volwassenen) te dineren. Door de buffetvorm en ongedwongen sfeer spreekt u uw gasten niet alleen bij het buffet of
de barbecue, maar het is bovendien gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Alles wordt voor u met zorg in eigen keuken bereid.

buffet landelijke locatie Gouda
Festival Arrangement

Organiseer eens geen standaard feest maar een gezellige beleving voor jong en oud. Net een beetje anders dan anders. Een feest waar iedereen lekker bezig kan zijn. Uw gasten kunnen langs verschillende standjes lopen voor easy bites of een actief spelletje.

barbecue landelijke locatie Gouda

Reviews

“Zondag 11 september een hele fijne middag in de gezellige tuin kado gekregen van mijn (schoon) kinderen en kleinkinderen. Goed verzorgd door het personeel. Vriendelijk en gastvrij! Gezellige zitjes en speelplekken in de ruim opgezette tuin. Echt voor herhaling vatbaar!”

 

Charlotte


bron: facebook.nl

Onze zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder.

Theehuis Steinsetuin

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard.
Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden.

feestzaal Gouda

Impressie