De Steinsetuin

Ceremonie op een prachtige locatie

15 april open huis!

Ceremonie in de Steinsetuin

Jullie trouwen bij ons voor de gemeente Krimpenerwaard, waar jullie zelf jullie trouwambtenaar uit kunnen kiezen.

De Steinsetuin heeft achter op haar erf aan het water een prachtig trouwprieel met een sprookjesachtig uitzicht over de polder waar jullie huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden.

Wat als het  op jullie trouwdag nou niet zo mooi weer is?  Geen probleem dan kan de ceremonie plaats vinden in onze prachtige trouwzaal. Deze bevindt zich op de eerste verdieping van zaal de Boomgaard. Deze knusse zaal is ingericht met originele kerkbankjes en heeft een geweldig panorama uitzicht over de weilanden.

De ceremonie op onze locatie kan plaats vinden tot 70 personen en is alleen mogelijk in combinatie met een aansluitend arrangement met een minimale omzetgarantie.

Zo hebben wij voor jullie trouwdag mooie weddingdeals samengesteld. Dit betekend dat jullie, n.a.v. jullie wensen, een vaste prijs krijgen voor jullie huwelijksdag in de Steinsetuin. Zo komen jullie bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Download hier onze Weddingdeals

Reviews

 Steinsetuin heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. De locatie is mooi landelijk, zeer gemoedelijk, en tot in detail voorbereid door Marga en haar team. Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten waren zeer complimenteus.
Martijn
bron: theperfectwedding.nl

Impressie