De Steinsetuin

Drie prachtige feestzalen op 1 erf

Een feest bij de Steisetuin staat garant voor een gastvrije beleving ! Onze prachtige zalen met uniek uitzicht over de polder zijn een perfecte aanvulling voor uw feest. Groot of klein gezelschap, de Steinsetuin heeft voor u een zaal op maat.

De Steinsetuin heeft 3 verschillende zalen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden en voor kleine tot grote gezelschappen.

Onze zalen met aansluitend terras zijn alleen exclusief voor u beschikbaar in combinatie met een geheel door ons verzorgd arrangement.
Alleen het huren van onze zalen en eigen cathering verzorgen is bij ons helaas niet mogelijk.

Onze zalen zijn wegens verplichte sluitingstijd  voor uw familiefeest, bruiloft of vergaderarrangement, dagelijks beschikbaar van 

11.00 uur tot 22.00 uur

Drie zalen op 1 erf

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder. Deze zaal is beschikbaar v.a.
30 t/m 50 personen

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard. Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze zaal is beschikbaar v.a. 45 t/m 135 personen

De Herenkamer

De Herenkamer is het kleine zaaltje van de Boomgaard. Bij mooi weer kunt u vanuit deze zaal gebruik maken van het terras voor op ons erf.
Deze zaal is perfect geschikt voor kleine gezelschappen
tot ongeveer 30 personen.

Reviews

“Zondag 11 september een hele fijne middag in de gezellige tuin kado gekregen van mijn (schoon) kinderen en kleinkinderen. 

Goed verzorgd door het personeel. Vriendelijk en gastvrij! Gezellige zitjes en speelplekken in de ruim opgezette tuin. Echt voor herhaling vatbaar!”

Charlotte


bron: facebook.nl

Onze arrangementen

High tea & Lunch

In de Steinsetuin kunt u al v.a. 2 personen genieten van een "Hollandse" High tea of heerlijke lunch.
Bij de Hight Tea krijgt u bij ons geen scones en clotted cream, wij maken het net even wat anders. Lekker op zijn Hollands met allerlei lekkere huisgemaakte zoete en hartige hapjes !

high tea en lunch theetuin gouda
Buffet & Barbecue

Een buffet of een barbecue is een ideale manier om met een wat groter gezelschap te dineren. Door de buffetvorm en ongedwongen sfeer spreekt u uw gasten niet alleen bij het buffet of
de barbecue, maar het is bovendien gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Alles wordt met zorg voor u in eigen keuken bereid.

buffet landelijke locatie Gouda
Festival Arrangement

Organiseer eens geen standaard feest maar een gezellige beleving voor jong en oud. Net een beetje anders dan anders. Een feest waar iedereen lekker bezig kan zijn. Uw gasten kunnen langs verschillende standjes lopen voor easy bites of een actief spelletje.

barbecue landelijke locatie Gouda

Impressie