De Steinsetuin

vergaderen met een inspirerende twist

Een hele dag vergaderen is vaak saai en vermoeiend. Het is toch veel leuker om even een actieve of culturele break in te lassen zodat iedereen er daarna weer fris tegenaan kan. Tevens is een activiteit goed voor de teambuildingsspirit.

Wilt u tijdens uw vergaderdag even een ontspanmomentje of teambuildingsactiviteit, dan kunnen wij in overleg met u kijken wat de mogelijkheden zijn en hiervoor samen een leuk programma op maat maken.

Wat dacht u van een

  • Roofvogel clinic
  • Boogschiet clinic
  • Rondleiding op een moderne boerderij
  • Rondleiding in museum bisdom van Vliet
  • Rondleiding bij het poldermuseum van Haastrecht
  • Een heerlijke ontspannen wandeling van 5 km. door de polder

U kunt vervolgens uw inspirerende vergaderdag afsluiten met een gezellige barbecue, buffet of festivalarrangement. Wij kunnen uw saaie vergaderdag een leuke energieke invulling geven!

Onze locatie is voor vergaderarrangementen beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 22.00 uur

66 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Gratis WIFI in de zalen

3 verschillende vergaderzalen op 1 erf

Gratis gebruik van flip-over geluidsinstallatie en beamer

Geheel verzorgde catering

Onze Zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling geschikt v.a. 8 t/m 50 personen.

theehuis Steinsetuin
De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard. Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling beschikbaar v.a. 16 t/m 135 personen.

theeschenkerij zuid holland
De Herenkamer

De Herenkamer is het kleine zaaltje van de Boomgaard. Deze knusse ruimte is perfect geschikt voor vergaderen aan een lange tafel met kleine gezelschappen v.a. 6 t/m 18 personen.

vergaderzaal Gouda

Bezoek voor meer info onze zakelijke website

www.mooivergaderen.nl

Reviews

 

De locatie is ons zeer goed bevallen. Een onverwachte, leuke locatie in Haastrecht onderaan een dijkje. De verzorgen is naar volle tevredenheid vervuld! Veel dingen zijn mogelijk, kortom het uitproberen zeker waard.
Bron : vergaderlocaties.nl

Impressie