De Steinsetuin

je festivalfeest vier je natuurlijk bij ons

ook in de winter!

Met ons unieke festivalfeest steel je de show !

Organiseer eens geen standaard feest maar een gezellige beleving voor jong en oud. Net een beetje anders dan anders. Geen feest waar iedereen de gehele tijd op dezelfde plek blijft zitten, maar een heuze festivalfeest. Uw gasten kunnen langs verschillende stands lopen voor easy bites of een actief spelletje. 

Wat dacht u van bijv. een build your own burger kraam of pulled pork en pulled chicken sandwich stand. Een limonade bar, soepkraam of popcorn stand. Oud Hollandse spelletjes kraam voor gezellig leedvermaak of fotowand waar uw gezelschap de grappigste foto’s kunnen maken. Met een festivalfeest steelt u echt de show.

Het aantal stands is geheel afhankelijk van uw wensen en budget. Afhankelijk van het weer zal gekeken worden waar de stands geplaatst kunnen worden, dit kan zowel binnen als buiten zijn.

Een festival arrangement kan al v.a. 40 volwassenen.

Naar aanleiding van uw wensen en budget kunnen wij samen met u een programma op maat maken. Het team van de Steinsetuin staat graag voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Silent Disco

Silent Disco, oftewel Stille Disco, dé hit als het gaat om feesten zonder geluidsoverlast. Meerdere kanalen en daarmee voor ieder wat wils. Gegarandeerd een lach op ieders gezicht! i Het fenomeen van een evenement waarbij het geluid niet over een speaker systeem is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons. Ook voor de omstanders is het leuk om te kijken naar mensen die dansen op….niets?

Oud Hollandse spelletjes

Oud Hollandse spelletjes blijven altijd leuk vermaak tijdens een feestje. Of het nu een spelletje ouderwets sjoelbakken , ringwerpen, reuze vier op een rij of blikgooien is.  De kraam bevat allerlei spelletjes en is vertier voor jong en oud.

Fotowand

Huur onze fotowand op je bruiloft of familiefeest en we garanderen je de meeste glimlachen en een hilarische sfeer.

Kies eens voor onze fotowand en maak de leukste foto’s met je eigen fototoestel of smartphone zodat je al je gasten op een originele manier kunt vastleggen. Ga met meerdere personen tegelijk op de foto en gebruik onze leuke en grappige signs en attributen. Zo laten al je gasten voor jullie een hele leuke herinnering achter!

fotobooth huren

Limonadebar en snoepkraam

Ook leuk tijdens uw festivalfeest, een limonadebar van 3 soorten limonade gemaakt op basis van vers fruit en kruiden zoals munt, sinaasappel en zelfs komkommer,  heerlijk verfrissend in de zomer.

Of wat dacht u van een heerlijke snoepkraam, met vele soorten snoep om zelf in een snoepzakje te scheppen.

limonadebar
wedding festival feest Gouda

Build your own

Wat is er nou leuker om je eigen hamburger te bouwen, bij onze Build your own burger kraam. 

De hamburgers worden door onze kok vers voor u gebakken, vervolgens kunt u zelf met diverse ingrediënten uw broodje burger samenstellen.

Helemaal de trend van nu is het Slow Food. Heerlijk kippen of varkensvlees dat langzaam is gegaard , pulled pork en pulled chicken. Je kunt hierbij ook geheel je eigen broodje samenstellen.

Reviews

” Op internet deze locatie gevonden en meteen enthousiast! Na ons bezoek; nog enthousiaster! Een toplocatie in landelijke stijl! Alle gasten complimenteerden ons met de gekozen locatie. We hebben een super dag beleefd, mede door deze locatie! “

Miriam

Impressie