De Steinsetuin

natuurlijk genieten in het Groene Hart

ook in de winter!

Wie zijn wij​

De Steinsetuin is een landelijk en stijlvol ingerichte feest- vergader en trouwlocatie gelegen op slechts 5 km van de stad Gouda, in het Groene Hart van Zuid-Holland.

In 2003 hebben wij de uit 1857 daterende boerderij met bijbehorende schuren gekocht waarna wij in 2006 op het erf zijn gestart met een winkeltje, een bloemenpluktuin en Theetuin.
Iedereen kon tijdens openingstijden gezellig langs komen en in onze brasserie iets van de kaart bestellen of reserveren voor o.a. een heerlijke high tea of lunch.

In 2009 is op het erf het Theehuis gebouwd, die uitermate geschikt is voor familiefeesten, vergaderarrangementen en bruiloften. Deze locatie heeft plaats tot ruim 50 personen en met openslaande deuren toegang tot een terras met uitzicht over de weilanden. Het is een prachtige knusse locatie om jullie feest te vieren.

De Steinsetuin is inmiddels ook een gewilde trouwlocatie voor bruidsparen geworden.
De heerlijke ongedwongen sfeer die wij uitstralen valt bij onze bruidsparen goed in de smaak.
In 2011 is er een prachtig trouwprieel aan het water geplaatst met uitzicht over de weilanden waar de trouwceremonie plaats kan vinden.

Vervolgens hebben wij in 2013 zaal de Boomgaard, elders op het erf, geopend.
Deze heeft op de eerste verdieping een prachtige trouwzaal waar de trouwceremonie in de winterperiode of bij slecht weer plaats kan vinden.
De Boomgaard is voor jullie feest, bruiloft of vergaderarrangement geschikt v.a. 50 tot ruim 130 personen en heeft ook weer een aansluitend terras,
met fruitbomen, met prachtig uitzicht over de weilanden.

De Steinsetuin heeft sinds 2019 geen bloemenpluktuin en theetuin meer maar is inmiddels geheel gericht op de familiefeesten, bruiloften en vergaderingen. Wij zijn uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Holland en bestaan al weer ruim 13 jaar!
Onze feest, vergader en trouwlocatie staat bekend om de ongedwongen sfeer, waar je heerlijk van een dagje uit kunt genieten.
Ons jonge en enthousiaste team staat graag voor jullie klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen !

De verplichte sluitingstijd voor al onze zalen is 22.00 uur.

Onze Arrangementen

High tea & Lunch

In de Steinsetuin kunt u al v.a. 2 personen genieten van een "Hollandse" High tea of heerlijke lunch.
Bij de Hight Tea krijgt u bij ons geen scones en clotted cream, wij maken het net even wat anders. Lekker op zijn Hollands met allerlei lekkere huisgemaakte zoete en hartige hapjes !

high tea en lunch theetuin gouda
Buffet & Barbecue

Een buffet of een barbecue is een ideale manier om met een wat groter gezelschap te dineren. Door de buffetvorm en ongedwongen sfeer spreekt u uw gasten niet alleen bij het buffet of
de barbecue, maar het is bovendien gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Alles wordt met zorg voor u in eigen keuken bereid.

buffet landelijke locatie Gouda
Festival Arrangement

Organiseer eens geen standaard feest maar een gezellige beleving voor jong en oud. Net een beetje anders dan anders. Een feest waar iedereen lekker bezig kan zijn. Uw gasten kunnen langs verschillende standjes lopen voor easy bites of een actief spelletje.

barbecue landelijke locatie Gouda

Reviews

” Op internet deze locatie gevonden en meteen enthousiast! Na ons bezoek; nog enthousiaster! Een toplocatie in landelijke stijl! Alle gasten complimenteerden ons met de gekozen locatie. We hebben een super dag beleefd, mede door deze locatie! “

Miriam