De Steinsetuin

Hoe denken anderen over ons?

De leukste reviews voor de Steinsetuin

Het is voor u natuurlijk belangrijk hoe de ervaringen zijn van gasten die al eerder een feest hebben gevierd in de Steinsetuin.
Hoe is de dag op onze locatie hun bevallen?
Er zijn inmiddels veel reviews over ons geschreven door bruidsparen, bedrijven en families.
Hieronder leest u een aantal van deze reviews.
Klik vervolgens op de logo naast de review om doorgestuurd te worden naar de desbetreffende website om alle reviews te lez

Reviews toptrouwen.nl

” Wij hebben op 18 juni onze bruiloft gevierd in de Steinsetuin. Super mooie locatie! Iedereen die op onze bruiloft was vond het een geweldige locatie, het eten, de bediening, alles was super! “

Carolien

Reviews the perfectwedding.nl

” De Steinsetuin heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. De locatie is mooi landelijk, zeer gemoedelijk, en tot in detail voorbereid door Marga en haar team. Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten waren zeer complimenteus.”

Martijn

Reviews dagjeweg.nl

“Vanaf het eerste contact vielen ons de prettige ontvangst en de aandacht voor onze wensen op. Leuke locatie met speelmogelijkheden voor kinderen. Zeer gastvrij, heerlijk eten, prima verzorging en attente en prettige bediening. Kortom: een echte aanrader voor wie iets te vieren heeft.”

familie Dongelmans

 

Reviews facebook

“Zondag 11 september een hele fijne middag in de gezellige tuin kado gekregen van mijn (schoon) kinderen en kleinkinderen. Goed verzorgd door het personeel. Vriendelijke en gastvrij! Gezellige zitjes en speelplekken in de ruim opgezette tuin. Echt voor herhaling vatbaar!”

Charlotte

De Leukste filmpjes van de Steinsetuin​