De Steinsetuin

Landelijke trouwlocatie nabij Gouda

Trouwen in de Steinsetuin

De Steinsetuin is een unieke landelijke trouwlocatie op slechts 5 km van Gouda en Oudewater en is gelegen op het erf van een historische boerderij, waar de koeien nog in het weiland grazen, de paarden je aanstaren als de trouwauto het erf op rijdt. Wil jij landelijk en bij mooi weer lekker buiten vertoevend je bruiloft vieren, dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres.

Wij staan bekend om onze heerlijke ongedwongen sfeer. Het diner verzorgen wij in de vorm van een heerlijk verzorgde barbecue of een smakelijk buffet. Alles wordt voorbereid in eigen keuken.

Ook spelen wij in op de nieuwste trends. Zo verzorgen wij bijv. een heuze festival bruiloft, met leuke standjes versierd met grappige signs en jute vlaggetjes.

De Steinsetuin is de garantie voor een unieke ongedwongen landelijke sfeer en vormt een prachtig decor voor de ceremonie, fotorapportage, receptie en diner. Hiervoor zijn onze zalen, i.v.m. verplichte sluitingstijd, dagelijks beschikbaar tot 22.00 uur.
Een feestavond is op onze locatie helaas niet mogelijk, maar kunnen jullie elders in de omgeving laten plaatsvinden.

Download hier onze Weddingdeals

Reviews

 Steinsetuin heeft onze dag onvergetelijk gemaakt. De locatie is mooi landelijk, zeer gemoedelijk, en tot in detail voorbereid door Marga en haar team. Niet alleen wij waren onder de indruk, ook onze gasten waren zeer complimenteus.
Martijn
bron: theperfectwedding.nl

Onze zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder.

Theehuis Steinsetuin

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard.
Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden.

feestzaal Gouda

Impressie